Om os

Northern Art Tribe blev til i vinteren 2019, hvor vi som kunstuddannede og kulturformidlere kunne præsentere Danmark for et nyt koncept fra kunstverdenen.

Vi savnede at kunne købe dansk kunst i plakatform til en rimelig pris uden at gå på kompromis med kunstnerens værk eller kvaliteten af produktet.

Northern Art Tribes virke handler derfor også om at sprede kunsten ud til den almindelige dansker og ikke kun til galleripublikum.

Vores koncept er, at du som køber vælger det værk, du kan lide at se på og ikke fordi det er et kendt navn, der har signeret værket.

De kunstnere, som arbejder for Northern Art Tribe, er anonyme for køberne, da de ikke signerer værket, men på hjemmesiden har hvert enkelt kunstner skrevet sine ideer og tanker med det formål at formidle en større forståelse for værket til glæde for betragteren.

Vores mission er, at alle danskere skal have adgang til at have flot, nordisk kunst hængende på væggen uden at det behøver at koste en formue. På denne måde vil Northern Art Tribe medvirke til, at nordisk kunst og dermed dansk  og nordisk kultur styrkes og udbredes såvel lokalt som globalt.